A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

ВІТАЄМО!

Дата: 06.08.2024 08:45
Кількість переглядів: 60

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні святкує свій славний ювілей Учитель української мови вищої категорії, учитель-методист, досвідчений класний керівник, беззмінна очільниця профспілкової організації "Вінницького гуманітарного ліцею № 1 ім. М. І. Пирогова", Нечипор Валентина Іванівна. 

Шановна Валентино Іванівно!

Від щирого серця вітаємо Вас зі славним ювілеєм! Ваш життєвий шлях – це приклад невтомної праці, відданості своїй справі та безмежної любові до української мови та культури. Як учитель, Ви не лише передавали знання, але й формували особистості, виховували в учнях любов до рідного слова, історії та традицій нашого народу. З усіх куточків України і світу  сьогодні Ваші випускники телефонують, шлють вітальні листівки, повідомлення, квіти і слова вдячності Учителю - наставнику, що поблагословив їх дитячі долі на успішну життєву дорогу. Батьки Ваших учнів шанують і визнають Ваш високий професіоналізм, людяність і  доброту. 

Ваша діяльність на посаді голови профспілки – це ще одне свідчення Вашої небайдужості та бажання допомагати людям. Завдяки Вашому керівництву профспілка стала надійною опорою для багатьох колег, а Ваші мудрі поради і щира підтримка допомагали долати труднощі та досягати нових висот.І для молодих  учителів , і для досвідчених  педагогів,  для усіх Ви завжди  знаходили місце у своєму серці. 
Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, родинного затишку та благополуччя. Нехай Ваше життя буде сповнене радістю, а кожен день приносить нові можливості і задоволення від зробленого.Рясних Божих благословінь усій Вашій родині! 

З повагою та найкращими побажаннями адміністрація та колектив Першого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено