A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

ВІТАЄМО!

Дата: 21.09.2023 10:09
Кількість переглядів: 89

Сьогодні святкує свій променистий світлий ювілей директорка Першого ліцею, зразок чудового поєднання цілеспрямованості та вишуканості, приклад високого професіоналізму й водночас взірець творчої окриленості, світоч, флагман, опора, наїдія і тил нашого дружного учительсько-учнівського колективу – Скиба Віта Анатоліївна!

З нагоди свята прийміть, Віто Анатоліївно, найщиріші та найтепліші вітання від адміністрації закладу та колективу вчителів! Ми Вас дуже цінуємо, любимо, поважаємо й від душі бажаємо нових перемог, звершень, яскравих емоцій, блискучих перспектив, успішних планів, світлої удачі, взаємної любові та безмежного щастя!

Нехай кожен Ваш день починається зі щирої посмішки і гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Ви філігранно ведете наш спільний корабель за курсом успіху та процвітання! Нехай перемоги досягаються легко й красиво, а в серці завжди сяють промені любові рідних людей, щоб душа Ваша була оповита серпанком щастя та ніжності під мирним небом України! З Днем народження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено