A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

УРОКИ БЕЗПЕКИ

Дата: 11.05.2023 13:15
Кількість переглядів: 28

Правил безпеки навчали дітей та педагогів рятувальники Вінниці. 10 травня для учнів одразу двох класів вінницького ліцею №1 надзвичайники провели «Єдині уроки безпеки».

Як завжди, для дітей рятувальники підготували цікавий пізнавальний захід. Під час якого, ліцеїсти ознайомилися зі всіма правилами безпеки, що можуть знадобитися дітям в умовах сьогодення. Говорили не лише про пожежну безпеку. Наголосили також на правилах відпочинку поблизу водойм, адже незабаром літні канікули і діти зачасту проводитимуть своє дозвілля поблизу річок та озер. Нагадали алгоритм дій під час виявлення невідомих предметів, які в умовах сьогодення можуть нести загрозу. Також фахівці ДСНС провели для дітей інтерактивну гру на знання правил безпеки життєдіяльності. А ще, передали ліцеїстам друковану продукцію з тематики мінної безпеки, що розробили ДСНС України спільно з дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine.

Учнівська молодь із захопленням слухала розповіді про діяльність Служби порятунку, про ті відповідальні завдання, які постійно доводиться виконувати героям без зброї - бійцям ДСНС. Рятувальники констатують, що проведення таких заходів у закладах освіти збагачує світогляд дітей, а також приносить їм багато корисної інформації, яка знадобиться їм в повсякденному житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено