A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

ЕКСКУРСІЯ ТОВ "ПРОВАВТОМАТИКА ВІННИЦЯ"

Дата: 12.06.2023 15:15
Кількість переглядів: 59

 

Разом з класними керівниками та учнями 9 класів Вінницький гуманітарний ліцей 1 імені М.І. Пирогова

Відвідали

ТОВ "Промавтоматика Вінниця"

в рамках профорієнтаційної екскурсії.

Компанія спеціалізується на розробках та подальшому виробництві електрообладнання. Професійно займається автоматизацією технологічних процесів, виконує електромонтажні роботи та будує сонячні електростанції.

Директор компанії Михайло Ганчук розповів історію свого успіху, про весь тернистий 20-річний шлях розвитку та становлення компанії.

Неймовірно захоплюючою виявилась екскурсія по виробництву, де учні познайомились з різноманітними системами керування автоматичними установками.

Відвідали також проектний відділ компанії, учні поспілкувались з кваліфікованими інженерами-проектувальниками, які поділились секретами побудови інженерних систем, які є у кожному домі.

«Учнів познайомили зі знаменитою лінійкою пристроїв компанії - Bandera, потужніми зарядними станціями, які допомагають заряджати різні пристрої звʼязку, які можна використовувати у бомбосховищах та підвалах, де немає можливості підключитися до електромережі, і які зараз допомагають нашим захисникам залишатися на звʼязку»

Закінчилась екскурсія на даху компанії, де встановленні сонячні батареї власного виробництва, кожен з присутніх юнаків та дівчат мали змогу висловити свої враження від побаченого та поділитися своїми бажаннями щодо майбутньої професії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено