A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

ДИСТАНЦІЙНА ЛІТНЯ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНА ШКОЛА

Дата: 15.07.2022 13:05
Кількість переглядів: 114

Вінницький фізико-математичний ліцей №17 ініціює проведення волонтерсь-кої освітньої акції - міської літної дистанційної фізико-математичної школи для учнів 8-11 класів, які мають бажання поглиблювати свої знання з пред-метів фізико-математичного циклу.  

      Заняття по предметам фізика, математика, інформатика (програмування) з 

1 по 19 серпня будуть проходити в режимі дистанційного навчання на ос-нові спеціально створеної в ЛІКТ версії платформи «LIKT-LMS»

 https://summer.edu.vn.ua.  

      Організатори пропонують поряд з учнями ВФМЛ №17, взяти участь в роботі літньої школи учнів, що закінчили 7-10 класи в 2021-2022 н. р. в ін-ших навчальних закладів міста і свідомо бажають покращити свої знання з названих предметів.

     Виходячи з особливих у зв’язку з воєнним станом, умов навчання в заве-ршеному навчальному році і неминучих втрат освітнього рівня за цих умов, планується провести заняття літньої школи двома паралельними потоками - групи тих, хто закінчив 7-10 класи, для переможців олімпіад, чи всіх ба-жаючих поглибити свої знання на високому рівні, і групи 7-10 класів, що складаються з учнів, які вимушено пропустили частину навчання протягом навчального року (діти-переселенці з зони бойових дій, учні шкіл м. Вінниці, що опинилися за кордоном, інше). В таких групах, що будуть працювати по адаптивним програмам, діти зможуть надолужити втрачене, ліквідувати прогалини, адже для фізико-математичних дисци-плін наявність прогалин практично унеможливлює їх подальше успіш-не вивчення. 

      Заняття будуть проводити досвідчені (в. т. ч. в проведенні повноцінного ДН) вчителі математики, фізики, інформатики ВФМЛ № 17. До проведення запрошені також вчителі кращих фізико-математичних ліцеїв України, з яки-ми УФМЛ має давні творчі зв’язки. Пропонуємо тим, хто бажає, вчителям фізики, математики, інформатики (програмування) закладів міста приєднати-ся до роботи школи. Всі викладачі школи ( тьютори ) працюють на волон-терських засадах.

       Координатор роботи літньої школи - народний вчитель України Пасі-хов Ю.Я. (0677993336, pasichov@edu.vn.ua) 

 Про те, як зареєструватися, як навчатися (і як навчати – для вчителів) вже зараз можна дізнатися за покликанням https://summer.edu.vn.ua . Реєстрацію розпочато.

       Просимо поширити інформацію про літню школу серед учнів 8-11 кла-сів 2022-2023 н.р. ваших закладів та їх батьків, які зацікавлені в поглиблю-ванні та корекції знань з математики, фізики та інформатики. Запорука успі-ху роботи літньої школи – це усвідомлена мета в покращенні знань тих, хто навчається, тому навчання в літній школі для дітей повинно бути добровільним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено