A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

СТРАХОВА КОМПАНІЯ "МІСТО"

Дата: 05.09.2022 19:51
Кількість переглядів: 164

 

Здорові діти – активні діти, та досить часто вони травмуються у стінах рідної школи, а кожна друга дитина – на вулиці. Щоб допомогти батькам, страхова компанія "МІСТО" впровадила унікальну програму страхування для дітей -  «Школярик».

Страховка від нещасних випадків - це виплата відшкодування за факт отримання дитиною травми згідно з таблицею виплат.


Які плюси страховки «Школярик»?

щит 1 Гарантовані виплати до 3 днів.

щит 1 Покриття нещасних випадків внаслідок війни.

щит 1 Територія дії поліса - ВЕСЬ СВІТ.

щит 1 Call-центр з допомогою 24/7 найкращих лікарів Вінниці: безкоштовно з будь-якого оператора на території України за телефоном: 0-800-211-118.

щит 1 Поширюється на період подорожей, дитячих таборів, а також на час спортивних змагань та тренувань, занять в гуртках.


Що покриває страхування нещасних випадків "Школярик"? 

  • травматичні ушкодження тканин і органів організму з порушенням їхньої цілісності та функцій, деформацією або порушенням опорно-рухового апарату, спричиненими зовнішнім впливом (травми);
  • поранення;
  • анафілактичний шок;
  • асфіксія внаслідок випадкового потрапляння в дихальні шляхи чужорідного тіла або рідини (утоплення; задушення та ін.);
  • ураження блискавкою, електричним струмом;
  • тепловий удар;
  • опіки (крім сонячних);
  • обмороження;
  • перегрівання;
  • переохолодження;
  • укуси тварин, комах, змій і т. ін.;
  • випадкове отруєння газами, промисловими та побутовими хімічними речовинами, отруйними рослинами, ліками, недоброякісними харчовими продуктами (при стаціонарному лікуванні більше 3-х діб);
  • травми, отримані у процесі руху транспортних засобів в результаті їх аварії, при користуванні машинами, інструментами, механізмами, знаряддями праці;
  • захворювання на сказ, правець, ботулізм, малярію, кліщовий енцефаліт, поліомієліт, гематогенний остеомієліт;
  • інші раптові, випадкові, короткочасні, непередбачені та незалежні від волі Застрахованої особи (Страхувальника, Вигодонабувача) травми, в наслідок яких настав нещасний випадок.

З повним переліком можна ознайомитися в таблиці страхових виплат.


Яка особливість страхування «Школярик»?

«Школярик» - це страхування дітей із сумою покриття 50 000 грн та виплатою мінімум 500 грн.


Як часто діти травмуються?

Відповідно до статистики, щорічно в Україні трапляється близько 2,5 млн нещасних випадків, які тягнуть за собою травмування, інвалідність, втрату працездатності. Дітки теж входять до даної групи ризику. Досить частими дитячими ушкодженнями є переохолодження і травмування на катках та гірках у зимовий період. Щодо літнього часу - дітлахи проявляють не меншу активність, відпочиваючи біля водойм, на дитячих майданчиках тощо.

Страхування школярів від нещасних випадків має на меті захистити дитину під час навчання у школі, а також на відпочинку, тренуваннях, під час участі у спортивних змаганнях, в дитячих таборах тощо.


Чи покриває дана програма страхування дитячих хвороб?

Страхування від нещасних випадків і медична страховка - це різні види страхування, які гарно доповнюють один одного, але суттєво відрізняються.

«Школярик» - це страхування дітей від нещасних випадків, до яких відноситься раптова і короткострокова подія, котра призводить до втрати працездатності. Хвороби ж не є нещасним випадком, тому не покриваються даними програмами страхування.

З повним переліком травм можна ознайомитися в таблиці страхових виплат. Він налічує понад 100 видів травм, котрі належать до даних програм.


На яку суму буде застрахована дитина?

Відповідно до програми «Школярик» загальна страхова сума (покриття) становить 50 000 грн на рік: до 20 000 грн за факт отримання дитиною травми та 30 000 грн - при настанні летального випадку.


Яка територія дії страховки від нещасних випадків?

Страховка «Школярик» унікальна тим, що діє на території всього світу, зокрема України (крім територій АР Крим, міста Севастополь, населених пунктів Луганської та Донецької та Херсонської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження).

Страховка для дітей покриває ризики під час дитячих канікул та відпочинку у дитячих таборах, розповсюджуються на подорожі Україною, а також на спортивні змагання й тренування дитини, заняття у гуртках та різноманітних секціях і т.д. Захист діє цілодобово 365 днів на рік.


Скільки коштує дитяча страховка від нещасного випадку?

Страховка «Школярик» - 100 грн на рік.


З якого віку можна застрахувати дітей за цією програмою?

Застрахованими можуть бути діти з 5 до 18 років включно.


Хто може застрахувати дитину? Лише батьки?

Укласти договір страхування від нещасних випадків має право фізична (понад 18 років) або юридична особа (для груп дітей). Це можуть бути батьки, рідні, а також вчителі або тренера тощо. У договорі в полі «Страхувальник» буде показана Особа, яка укладає договір, та Застрахована дитина.


Чи можна купити страховку від нещасного випадку онлайн?

Оформити договір страхування «Школярик» можна онлайн на нашому сайті всього за 5 хвилин. У калькуляторі оберіть дату початку дії договору. Дата закінчення вказується автоматично. Тисніть «Порахувати». У результатах пошуку оберіть кнопку «Купити» під програмою «Школярик» за 100 грн і переходьте до кроку оформлення та введення особистих даних.

Завершуйте оформлення страховки від нещасного випадку введенням особистих даних та ПІБ застрахованої дитини. Електронний договір страхування з'явиться у Вашому особистому кабінеті одразу після онлайн-оплати карткою. Окрім того, він надійде Вам на вказаний під час реєстрації e-mail.


Де ознайомитися з умовами договору страхування від нещасного випадку?

З умовами договору «Школярик» можна ознайомитися на сторінці нашого сайту «Договори оферти».


Як визначити розмір страхової виплати?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено