A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

РЕАЛІЗАЦІЯ ЗАХОДІВ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОБРОБУТУ ДІТЕЙ В УКРАЇНІ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Дата: 08.11.2023 20:01
Кількість переглядів: 69

8 листопада 2023 року директоркою закладу Вітою Скибою було підписано угоду з представниками організаторів проєкту «Реалізація заходів щодо забезпечення добробуту дітей в Україні під час війни» Наталією Замковою, директоркою Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ та Альоною Танасійчук, головою ГО «Мережа громадських організацій підтримки ВПО в Україні».

👆Донором проєкту «Реалізація заходів щодо забезпечення добробуту дітей в Україні під час війни» стала міжнародна некомерційна природоохоронна організація «Альянс дикої природи зоопарку Сан-Дієго», м. Каліфорнія, США, яка об’єднує здоров’я та догляд за дикою природою, науку та освіту.

Для створення можливостей перегляду відео дикої природи та покращення знань англійської мови українськими дітьми, науковці організації «Альянс дикої природи зоопарку Сан-Дієго» надали можливість перегляду ліцензованого відео, яке встановлено на одинадцяти комп’ютерах в класних аудиторіях ліцею.

👆Науковці зоопарку Сан-Дієго довели, що перегляд відео дикої природи школярами на заняттях дозволить підвищити ефективність вивчення нових тем. Враховуючи те, що відео озвучується носієм англійської мови, під час його перегляду учні ліцею матимуть можливість вдосконалювати навички спілкування іноземною мовою.

Дякуємо партнерам за співпрацю та підтримку у впровадженні інноваційних технологій в навчальний процес.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено