A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ВІННИЦЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ №1
ІМЕНІ М.І. ПИРОГОВА"
Знання мов - це пізнання світу!

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ РУЧНОГО ПИСЬМА І КАЛІГРАФІЇ

Дата: 26.01.2022 22:21
Кількість переглядів: 91

26 січня 2022 року за ініціативи громадської організації  Народна територія щастя у місті Вінниці та депутатки Вінницької обласної ради започатковано Всеукраїнський День ручного письма і каліграфії. Цій визначній події, яка відбулась у Вінниці в молодіжному центрі "Квадрат", був присвячений культорологічний- кіномистецткий захід "Ручне письмо".
6А класу нашого ліцею пощастило стати учасниками даного оригінального дійства. Учні дізналися багато нової корисної інформації щодо розвитку ручного письма  в різних країнах світу, його неабиякого значення для розвитку мілкої моторики, а, отже, людського мозку, мислення!
Відкриттям для шестикласників стало знайомство з Державним Вінницьким архівом.
А родзинкою для усіх стала практика письма за допомогою чорнила і пера! Це був справжній захват і шквал дитячих  позитивних емоцій! 
Учні зосереджено і захоплено виводили  літери, пробували малювати. 
Пишаємося, що серед фундаторів Всеукраїнського Дня ручного письма і каліграфії поряд з іменами відомих вінничан: Людмила Станиславенко,  Валентини Погребняк, Ірини Ільченко,  Володимира Грицика, Оксани Крот, Марії Петровської, Ігоря Типаренка, є наш гуманітарний ліцей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено